Waddingerbrug opnieuw in storing

De Waddingerbrug in de Haagweg in Leiden heeft donderdagmiddag voor de zoveelste keer te kampen gehad met een storing. Het wegverkeer is als gevolg daarvan enige tijd gestremd geweest. Hoe lang de storing gaat duren is niet bekend. De provincie Zuid-Holland meldt dat er een monteur onderweg is.

Vorig jaar bleef de Waddingerbrug ook talloze keren open staan. In november 2019 zette de provincie tijdens spits zelfs een monteur bij de brug om deze in geval van nood met de hand te bedienen. Ook werd toen een onderzoeksteam ingeschakeld om de oorzaak van de aanhoudende storingen te achterhalen. Dat leek gelukt. De afgelopen maanden functioneerde deĀ  brug naar behoren. Tot vandaag dus.

112 Sleutelstad Leiden waddingerbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×