Sleutelstad FM nu ook via internet

De nieuwe Leidse radiozender Sleutelstad FM is sinds vanavond ook via internet te beluisteren. Het station ging afgelopen zaterdag van start met testuitzendingen via de Leidse ether en is nu dus te ontvangen via 93.7 FM en een live-stream via deze site.

Klik hier om naar Sleutelstad te luisteren.

Sleutelstad is ook nog steeds op zoek naar cd’s e.d. van Leidse of regionale muzikanten. Het is niet van belang of de muziek is uitgebracht, maar de (geluids)kwaliteit moet uiteraard wel in orde zijn. Ook maakt het niet uit of het recent werk is of werk dat al langer geleden is gemaakt.

Opsturen kan naar:

Sleutelstad Media BV
Postbus 2002
2301 CA in Leiden

Leiden Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×