Sleutelstad ook in 2006 'Thuis in Leiden'

Na een min of meer gedwongen periode van rust (wegens chronisch tijdgebrek) op deze site, pakken we de nieuwsvoorziening vanaf komende week weer als vanouds op. En er gaat nog meer veranderen. Per 1 januari wordt het nieuws uit Leiden niet meer door mij alleen verzorgd, maar komt Henny Zwaan de nieuwsredactie versterken. Gezamenlijk zullen we niet alleen Leids nieuws via deze site gaan brengen, maar ook meerdere keren per dag via Sleutelstad 93.7 FM. Of dat meteen al vanaf nieuwjaarsdag lukt, weet ik nog niet zeker, maar we zullen er zeker begin januari mee starten. Vanaf deze plek iedereen alvast een heel goed 2006. Met dagelijks nieuws via Sleutelstad.nl en natuurlijk veel leuke muziek (ook uit Leiden!) via Sleutelstad 93.7 FM gaan we onze uiterste best doen om de nieuwe slogan ‘Thuis in Leiden’ het hele jaar waar te maken.

Pers- en andere berichten ontvangen wij bij voorkeur op het algemene redactieadres redactie@sleutelstad.nl. Wilt u ons iets toezenden per gewone post, bijvoorbeeld een cd met muziek uit Leiden of omgeving, dan is het adres vanaf heden: Postbus 937, 2300 AX in Leiden.

Leiden Sleutelstad FM


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×