Directeur Klein: "Leidsch Dagblad blijft dagblad"

Het Leidsch Dagblad opent vandaag met het bericht dat de krant een uitgave blijft die zes keer per week verschijnt. Directeur Klein reageert daarmee op een bericht van Sleutelstad waarin wij vorige week melding maakten van het mogelijk verdwijnen van de krant als dagblad. Klein’s mededirectielid H. de Wit had onlangs gemeld dat bij uitgever HDC Media wordt gediscussieerd over de verschijningsfrequentie en het formaat van de krant. Een uitspraak waar hij nu aan toevoegt dat het minder vaak laten verschijnen van de krant momenteel niet aan de orde is.

De eerdere uitspraken, gedaan op de eindejaarsbijeenkomst van HDC Media, noemt hij ‘uit hun verband gerukt’. Ook is het Leidsch Dagblad volgens Klein, in tegenstelling tot enkele andere regionale kranten van moederbedrijf De Telegraaf, niet te koop.

Advertentie

Leiden Leidsch Dagblad


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×