Handtekeningen voor behoud Oostvlietpolder

Afgelopen zomer hebben de Stichting Belangenbehartiging Oostvlietpolder, de Vereniging Bewoners Vrouwenweg en de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder in de Oostvlietpolder handtekeningen ingezameld voor het behoud van de laatste groene polder van Leiden. Donderdagavond zullen de samenwerkende belangenorganisaties de ingezamelde handtekeningen in de raadzaal van het stadhuis tijdens een vergadering van de commissie Ruimte en Grond aan het college en de gemeenteraad aanbieden. Dan zal ook het precieze aantal handtekeningen bekend worden gemaakt.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan de organisaties door met het mobiliseren van steun onder de Leidse bevolking. Onder het motto ‘Kies groen, kies Oostvlietpolder’ worden de kiezers oproepen het behoud van de Oostvlietpolder mee te laten wegen bij hun stem voor de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart 2006.

Met advertenties in huis-aan-huis bladen en het verspreiden van 15.000 flyers wordt gewezen op de standpunten van de verschillende politieke partijen over de Oostvlietpolder. Alle politieke partijen hebben op verzoek van de samenwerkende organisaties die strijden voor het groen houden van de Oostvlietpolder hun standpunt weergegeven. Hiervan is een onder andere een poster gemaakt.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×