Leiden krijgt stemwijzer

Het Instituut voor Publiek en Politiek zet de komende week stemwijzers voor de gemeenteraadsverkiezingen online voor 70 gemeenten in Nederland. De officiële start van de campagne wordt op woensdag 25 januari in Ede gegeven door Alexander Pechtold, minister voor Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties. Hij zal om 15.15 uur de StemWijzer Ede officieel in gebruik nemen. Ook Leiden krijgt een eigen stemwijzer.

In de tweede week van februari zullen alle StemWijzers online zijn. De exacte datum waarop de Leidse stemwijzer beschikbaar is, is nog niet bekend.

Advertentie

Leiden stemwijzer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×