PvdA Leiden presenteert online verkiezingsprogramma

31 januari om 13.00 uur opent de PvdA-Leiden de verkiezingswebsite www.leidenopdekaart.nl. Deze website is een online presentatie van het PvdA-verkiezingsprogramma welke gebruik maakt van Google Maps. Iedereen die wil weten wat de PvdA wil in de buurt of straat waar men woont kan dit vinden op deze website. Met gebruik van de actuele luchtfoto die Google Maps van Leiden geeft, ontvouwt zich de interactieve ProgrammaPlattegrond. Elke Leidenaar kan daar zijn wijk, zijn straat en zelfs zijn eigen huis via de postcode terugvinden. De programmapunten van de Leidse PvdA in zijn directe omgeving zijn vervolgens meteen zichtbaar.

Ook is het mogelijk alleen die punten op de ProgrammaPlattegrond zichtbaar te maken die men belangrijk vindt. Op deze manier is het voor de kiezer niet meer nodig lange teksten door te lezen opzoek naar punten die voor zijn of haar buurt belangrijk zijn. Naast de ProgrammaPlattegrond kan men op www.leidenopdekaart.nl ook videofragmenten bekijken waarin de kandidaten voor de PvdA de punten uit het verkiezingsprogramma presenteren.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×