Pvda mist daadkracht bij college op Economische Zaken

Pvda-lijsttrekker Marije van den Berg vindt dat het Leidse college te weinig doet voor ondernemers in de stad. “Werkgevers zitten in de Leidse regio klem, zoveel werd opnieuw bevestigd bij het debat van VNO/NCW en bv.leiden. Qua bereikbaarheid, qua bedrijfsruimte. En dat terwijl zij de banenmachine zijn die we nodig hebben om iedereen vooruit te helpen,” aldus Van den Berg die vindt dat daar de komende periode veel meer aandacht voor moet komen. Van den Berg geeft op haar weblog VVD-wethouder Geertsema (Economische Zaken) een veeg uit de pan: “Die aandacht is niet lintjes knippen en tentoonstellinkjes openen”.

“Wij zouden de portefeuille Econmische Zaken zeker heel anders invullen,” aldus Van den Berg. Dat er meer uit te halen is, blijkt volgens haar ook uit een opmerking van VVD-lijsttrekker Leendert de Lange die de portefeuille ’te licht’ zou vinden. Van den Berg: “Het is maar wat je er van maakt”.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×