Zie de 'foto' reportage voor een overzicht van alle plannen.

Impressie stationsgebied stadzijde

Donderdagmiddag werd niet alleen een begin gemaakt met het mega-billboard bij het station, ook gaf wethouder Hillebrand een toelichting op de verdere ontwikkeling van het stationsgebied. Op de foto een zogenaamde ‘artists impression’ van de Multiplex Bioscoop die volgend jaar langs het spoor zal verrijzen. Om de plannen mogelijk te maken, onderzoekt de gemeente of er aan weerszijden van de tunnel schermen geplaatst kunnen worden. Niet tegen geluidsoverlast, maar tegen fijnstof.

Advertentie

Leiden megabios ubocht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×