Promotie-campage Sleutelstad van start

Met een uitgebreide poster-campagne in de stad gaan we Sleutelstad 93.7 FM en deze website vanaf vandaag breed onder de aandacht van Leiden brengen. De komende weken worden er ook op tal van plaatsen flyers verspreid en uitgedeeld en komen er stickers. De posters worden overigens niet over de partijposters geplakt en ook niet over aankondigingen van andere organisaties.

Op 13 maart vergadert de regionale programmaraad onder meer over ons verzoek om toegelaten te worden tot de Leidse (e.o.) kabel. Ook wordt één dezer dagen uitsluitsel verwacht van het Agentschap Telecom om het bereik in de ether te optimaliseren. De webstream heeft vanaf nu een makkelijk te onthouden adres: www.sleutelstadfm.nl.

Binnenkort zal ook deze website omgezet worden naar de nieuwe huisstijl. Over enkele maanden zal de site bovendien een aantal veranderingen ondergaan, maar daarover later meer.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×