Grote drukte bij stembureau station

3

Het was vanmorgen vroeg meteen al flink druk bij het stemlokaal in de Restauratie van het Station Leiden. In een uur tijd brachten ruim 200 mensen hun stem uit op de nieuwe kieslocatie. In de loop van de ochtend werd het rustiger. Rond 11.00 uur bleek D66-fractievoorzitter Paul van Meenen stemmer 303 te zijn. (Foto: Chris de Waard).

Delen

3 reacties

 1. Beste lokale stadspartij D66,

  HET is Aad en Aad is Het. Dat artikel van afgelopen zondag over lokale stads partijen heeft jullie ook niet veel goed gedaan. Met 2 zetels zijn jullie nu ook een beetje een lokaal partijtje. Als je met modder gooit moet je het niet recht omhoog gooien……………………..

   

 2. Aad vander Luit op

  Onbekende grootheid,

  Het is toch niet zo dat ik gefopt ben? Ze hebben mij verteld dat het lokale verkiezingen waren. Help mij alstublieft gauw uit de droom wellicht dat ik dat gebeuren van gisteren dan alsnog ongeldig kan laten verklaren.

 3. Beste Aad,

  In de laatste HET OP ZONDAG staat een propaganda stukje over lokale partijen. Je staat op die zelfde pagina. Noem het toeval. Maar ik hoop dat je het met me eens bent dat een dergelijk stukje jounalistiek ronduit schandalig te noemen mag worden. Je kan net zo goed bij een schandalige gebeurtenis een foto van een “vriend” plaatsen. Verder niets over hem schrijven en je kop in het zand steken als deze vriend daar iets over zegt.

  Je werkt voor deze krant, dan mag ik hopen dat je ze hier  over aanspreekt.    

  E.R.

   

Je bent nu offline