Pvda- en CU-leden akkoord met nieuwe college

De leden van de Pvda zijn vanavond akkoord gegaan met het college-programma en de samenstelling van het nieuwe College van B&W. “De ALV vindt het mooi,” zo laat fractievoorzitter Marije van den Berg per sms weten. Ook bij de ChristenUnie hebben de leden zojuist ingestemd met het akoord. “Ze waren positief gestemd,” aldus lijsttrekker Guido terpstra. De overige twee partijen zijn nog met hun leden in vergadering. Vooral bij de SP verloopt de avond moeizaam. “Het zal wel heel laat worden, we zijn pas bij hoofdstuk drie,” zo smste een van de aanwezigen een uurtje geleden. Ook bij GroenLinks zal de vergadering wel even duren. Daar is, naast het college-akkoord, ook de positie van hun wethouderskandidaat ter discussie komen te staan na beschuldigingen van een oud-medewerker van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Advertentie

Leiden havana


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×