Julian van der Kraats nieuw raadslid voor SP

De plaats van oud-SP-raadslid Harry Schoch wordt ingenomen door Julian van der Kraats. Julian is sinds vorig jaar actief binnen de SP en fractie. Na de verkiezingen is hij begonnen als duo-raadslid in de commissie Werk en Inkomen, Economie en Financiën. Julian van der Kraats is geboren op 21 mei 1976 in Middelharnis. Na het VWO in Zwijndrecht, studeerde hij filosofie in Leiden.

Hij studeerde af in 2003, afstudeerrichting wijsgerige antropologie. Tussendoor haalde hij zijn propedeuse biologie. Julian is daarnaast ook gediplomeerd fietsenmaker en in die hoedanigheid werkte hij een aantal jaren op station Leiden Centraal. Tegenwoordig werkt Julian als huismeester en IT-er in studentencentrum Plexus.

Leiden havana


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×