Start Woonzicht.nl uitgesteld

De officiële start van het nieuwe woonruimtezoeksysteem Woonzicht.nl is uitgesteld. De bedoeling was dat het systeem per 1 mei operationeel zou zijn maar er zijn nog onvoldoende garanties dat de website foutloos zal werken. Uitgangspunt voor de start is dat iedere woningzoekende de woning moet kunnen krijgen waar hij of zij recht op heeft. Die garantie kan nog niet gegeven worden waardoor is besloten de start uit te stellen.

In de tussentijd kunnen woningzoekenden in de regio Holland Rijnland het woningaanbod bekijken op www.huis-aan-bod.nl  of www.duinenbollen.nl.  Ook zal het aanbod in de Huis-Aan-Bod krant of in De Weekendkrant blijven verschijnen, zolang het nieuwe systeem nog niet is gestart.

Advertentie

Leiden Woonzicht


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×