Workshop: Maak je eigen Rembrandt!

Op zondag 16 juli is het voor iedereen mogelijk om op het Pieterskerkplein een eigen Rembrandt te maken. Het zelfportret van de Leidse schilder met muts en open mond dient als uitgangspunt. Een groot aantal Leidenaren heeft zich thuis al laten inspireren door deze ets en dat heeft zich geuit in allerlei verschillende kunstvormen. Ook tijdens de workshop op 16 juli staat deze ets centraal, verschillende kunstenaars zullen bezoekers de mogelijkheid bieden om te gaan portretschilderen en monotypen, een vorm van druktechniek. Tijdens deze dag krijgen ook kinderen de kans om hun creativiteit te uiten in een levensgrote straattekening van het zelfportret.

Na de workshopdag vindt de jurering plaats en maken de mooiste werken om geëxposeerd te worden in de Rembrandt Ontvangsthal! Ook ontvangt de winnaar een cheque van €250,-. Meer informatie is te vinden op www.rembrandt400-leiden.nl . De workshops zijn gratis, maar er is wel een beperkt aantal plaatsen dus wees er op tijd bij.

Leiden Rembrandt


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×