Foto's: Emile van Aelst.

Honderden Leidenaren proosten op Rembrandt's verjaardag

Honderden Leidenaren hebben gisteravond de verjaardag van Rembrandt gevierd bij het standbeeld aan de Witte Singel. Al jaren organiseren Tjeerd Scheffer en Ben Walenkamp in de nacht van 14 op 15 juli een klein feestje rond het standbeeld waar vervolgens een krans omheen wordt gehangen. De afgelopen jaren werd het steeds iets drukker op het verjaardagspartijtje, maar dit jaar wisten feestende Leidenaren het partijtje van de beroemde Leidse schilder massaal te vinden.

Het verjaardagsfeestje werd muzikaal opgeleukt door De Leidse Sleuteltjes en kamerkoor Het Zingend Hart.

Leiden Rembrandt


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×