CDA wil opheldering over bezoek Jonas aan kraakpand

Het CDA Leiden wil van het college weten of wethouder Paul Jonas afgelopen zaterdag op persoonlijke titel of als loco-burgemeester de gekraakte kantoorflat bij het station heeft bezocht. Bovendien wil men weten of Jonas namens het college de krakers een hart onder de riem heeft gestoken of dat hij dit op persoonlijke titel heeft gedaan. Het CDA vindt dat de combinatie van inactieve bouwputten, leegstand en gekraakte panden slecht zijn voor het vestigingsklimaat aan het stationsgebied en dus ook voor de werkgelegenheid.

Het CDA wil verder van het college weten wat het toekomstperspectief is van de betreffende locatie en of daarin verandering is gekomen door de kraakactie.

Advertentie

Leiden kraakflat


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×