Krakers houden open huis in kantoorflat

Aanstaande donderdag verzorgen Actiegroep Woonstrijd! en SP-raadslid Eva de Bakker een rondleiding en ontvangst voor alle gemeenteraadsleden en de burgemeester en wethouders in de gekraakte kantoorflat Leidse Poort. Vanwege alle aandacht vanuit de stad en de politiek voor deze actie wil men de raadsleden en andere geinteresseerden persoonlijk op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen. Donderdag zal de actiegroep dan ook haar deuren openen voor het publiek.

Met een kleine rondleiding en een presentatie van de vorderingen van het sociale centrum/ vrijplaats zullen de krakers uitleg geven over hun plannen. Hierna zal er de mogelijkheid zijn voor een gesprek tussen de actievoerders en de volksvertegenwoordigers. Eva de Bakker is nauw betrokken bij de vorderingen in het pand en is mede-organisator van het initiatief voor de raadsleden.

Advertentie

Leiden kraakflat


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×