Geen tunneldisco op autoloze zondag

De Leidse Pvda heeft de tunneldisco, die de partij op de autoloze zondag 17 september zou organiseren, geannuleerd. Door het wegvallen van een sponsor is de partij bang dat de kosten van de disco een aanslag doen op gelden die de partij nodig heeft voor de komende verkiezingscampagne. De tunneldisco op autoloze zondag werd eerder door de PvdA georganiseerd in 2004 en 2005.

De PvdA laat weten het te betreuren dat de tunneldisco geannuleerd moet worden. “We staan nog steeds volledig achter de doelstellingen van de autoloze zondag. De PvdA blijft verder gewoon betrokken bij de organisatie op 17 september van het straatvoetbaltoernooi bij de Pieterskerk, het stoepkrijten op de Lange Mare, het politiek debat in de Openbare Bibliotheek en de stepwedstrijd bij de St. Jorissteeg”.

Voor volgend jaar wil het PvdA bestuur bekijken of er in samenwerking met derden wel weer een disco georganiseerd kan worden of dat besloten wordt tot een andere ludieke actie die aansluit bij de autoloze zondag.

Leiden autovrij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×