Nieuw pleidooi voor Propop in Minerva

De VVD heeft het College van B&W gisteren gevraagd om het doorgaan van Propop in studentensocieteit Minerva alsnog mogelijk te maken. Raadslid Alfred van der Klis vraagt het college gebruik te maken van de mogelijkheid om aan Minerva een ontheffing te verlenen voor het feest. De Drank- en Horecawet voorziet daarin. “Zo kan het 3e lustrum van Propop toch plaatsvinden. U zou dan met de hand over het hart strijken, om in college taal te blijven”, aldus Van der Klis die hoopt dat het evenement voor Leiden behouden blijft.

Eerder bleek dat Propop niet mocht uitwijken naar Minerva om dat daar geen evenementen mogen worden georganiseerd waarvoor reclame gemaakt wordt. Volgens Van der Klis is dat ook niet gebeurd en is er op posters slechts sprake van een ‘adresduiding’. Andere locaties voor het feest zijn inmiddels door de organiserende Business Club Leiden onderzocht, maar bleken niet beschikbaar of te duur. Als Minerva definitief afvalt, gaat het feest niet door.

Advertentie

Leiden propop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×