D66 claimt redding Propop

Propop kan op 28 oktober toch doorgaan in de studentensocieteit Minerva. Vandaag heeft de afdeling Leiden van Koninklijke Horeca (KHN) Nederland per brief aan het college van B&W laten weten daar geen bezwaar tegen te hebben. Dat was voor burgemeester Lenferink een voorwaarde om Propop op Minerva toe te staan. D66 Leiden claimt de redding in een bericht op haar website. D66-raadslid Aad van der Luit en duo-raadslid voor die partij Peter Bootsma waren daar nauw bij betrokken. Afgelopen woensdagmiddag was Bootsma nog bij een overleg van alle betrokkenen met burgemeester Lenferink. Ook de VVD vroeg de afgelopen weken veelvuldig aandacht voor de kwestie en stelde er zelfs schriftelijke vragen over. Ronald Schenk, namens de Business CLub Leiden een van de organisatoren, bevestigt het doorgaan van Propop.

Leiden propop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×