Hutspotmaaltijd met Leidsch bestek

Voor de tweede maal wordt bij de jaarlijkse hutspotmaaltijd op het Stadhuisplein gratis Leidsch bestek uitgedeeld. Het gaat om een lepel en vork in de vorm van het Leidse stadswapen. Vorig jaar werden er tijdens de hutspotmaaltijd ruim duizend rode setjes Leidsch bestek uitgedeeld om te kijken of de Leidenaren het zouden gaan gebruiken, of dat ze het zouden bewaren als leuk souvenir. Gebeleken is dat het bestek in goede aarde is gevallen en dat het een ideaal gereedschap is om de hutspot mee te eten.

Reden om het aantal dit jaar te verdubbelen, maar liefst tweeduizend rode bestekjes zullen komende maandag tijdens de hutspotmaaltijd worden uitgedeeld. Voor de gelukkige vinder bevinden zich tussen de bestekjes een paar zilveren en gouden exemplaren.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×