24 Aanhoudingen tijdens rustige viering

De politie is goed te spreken over de gezellige en in goede sfeer verlopen viering van 3 oktober tot nu toe. Maandagavond was het gezellig druk en er deden zich geen incidenten voor. Wel werden twee aanhoudingen verricht. Eén oude bekende van de politie werd opgepakt voor openbare dronkenschap. Hij heeft de nacht doorgebracht in de cel om nuchter te worden. Ook werd een man opgepakt die 28 pilletjes van een verboden drug bij zich had. Ook de nacht van 2 op 3 oktober verliep voor de politie rustig. De nacht verliep zonder ernstige incidenten. In totaal werden er 24 aanhoudingen verricht. Volgens de politie lijkt dat weliswaar veel, maar is het vergeleken met voorgaande jaren een laag aantal.

De aanhoudingen hielden vooral verband met beginnende vechtpartijtjes. Enkele andere aanhoudingen hadden betrekking op kleine vernielingen. De politie heeft bij de aanhouding van drie verdachten op de Korevaarstraat pepperspray moeten gebruiken. Op dit moment zitten er nog acht verdachten vast. De meeste van hen omdat ze te dronken zijn om verhoord te worden.

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×