Kijkdozen maken in de Lakenhal

Rembrandt maakte prachtige schilderijen en etsen van landschappen waarbij hij zijn fantasie goed gebruikte. Het lijkt alsof hij bestaande plekken schilderde, maar in werkelijkheid bedacht hij ze. Dit is goed te zien in de tentoonstelling “Rembrandts Landschappen” die dit najaar te zien is in De Lakenhal. In de herfstvakantie kunnen kinderen zelf hun fantasie loslaten en een eigen landschap of vergezicht bedenken in de vorm van een kijkdoos. Kunstenares Resi van der Ploeg zal helpen om het resultaat zo mooi mogelijk te maken, zodat er een echt kunstwerk mee naar huis genomen kan worden!

Op zondag 22 en woensdag 25 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de kinderen welkom in de museumstudio van De Lakenhal aan de Oude Singel. Kosten € 3,50 p.p. inclusief toegang museum, drankje en iets lekkers. Er is plaats voor 18 kinderen. Opgeven is mogelijk bij Bureau Presentatie op 071-5165360.

Leiden Lakenhal


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×