Informatieavond over detailhandel en horeca

Woensdagavond organiseert het Centrummanagement een informatieavond voor de detailhandel en horeca uit de binnenstad. Deze informatieavond is gericht op de ondernemers en bedrijfsleiders en/of hun personeel. In korte presentaties gaan zij die avond in op zaken die spelen in het centrum en voor de ondernemers relevant zijn. Wethouder Witteman zal een update geven over het Aalmarktplan, er is een toelichting vanuit de werkgroep parkeren en bereikbaarheid en er zal worden ingegaan op enkele zaken die spelen rondom de RijnGouweLijn en gevelreclame en uitstallingen.

Hoofdmoot van de avond is echter de discussie over de wekelijkse koopzondag. De bedrijfsleiders van V&D en de Hema zullen toelichten waarom zij voorstander zijn van een proef. Het verloop van de discussie met andere ondernemers is relevant voor het uiteindelijke standpunt. Voor deze bijeenkomst zijn ook raadsleden uitgenodigd om als toehoorder aanwezig te zijn. De bijeenkomst is in de Waag aan de Aalmarkt en begint om 18.30 uur. De zaal is open vanaf 17.45 uur. De bijeenkomst wordt uiterlijk 20 uur afgesloten met een borrel.

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×