Vuurwerk richting wethouder Raymond Keur blijft uit

Van de hete herfst die wethouder van Financiën en Sport Raymond Keur van de SP in het vooruitzicht werd gesteld is gisteravond vrijwel niets gebleken. De eerste linkse begroting voor 2007 kon behalve op het punt van de inning van rioolrechten rekenen op de steun van de leden van de commissie Werk en Financiën. De collegedragende partijen zullen de begroting van Keur in grote lijnen kunnen aanvaarden. De VVD is vandaag met een tegenbegroting gekomen. Er zullen dinsdagavond in de gemeenteraad wel enkele moties en amendementen door de verschillende fracties worden ingediend, maar de wethouder lijkt wel overeind te blijven. Het verwachte vuurwerk bleef donderdagavond in ieder geval uit.    

Dat het vuurwerk uitbleef zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat behalve voorzitter Paul van Meenen D66 niet aanwezig was bij de beraadslaging. Ook de voorstellen voor werk, economie  en sociale zaken moesten in diezelfde vergadering behandeld worden.  

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×