Gemeente koopt ROC-locaties op

1

Het College van B & W heeft voorgesteld de gemeenteraad een krediet te vragen van 25. 620.000 euro voor de aankoop van de ROC-locaties in Leiden. Het ROC wil nieuwbouw realiseren achter Leiden Centraal en wordt hiertoe op deze manier in de gelegenheid gesteld.   

Nog niet in detail is bekend wat er met de vrijgekomen ruimtes, die dan eigendom van de gemeente Leiden zijn,  gaat gebeuren.

Delen

1 reactie

  1. Ik hoop dan wel dat de gemeente zich van een heel groene kant laat zien en bij de bouw meer rekening gaat houden met het bestaande groen. Dat kun je, weet ik uit ervaring, mestal niet aan projectontwikkelaars en andere bouwers overlaten. Die geven meestal niet om groen en kijken alleen naar geld. Dus kaalslaan en zo snel en zo veel mogelijk verdienen…..

    Ik ben niet tegen het ROC. Wel tegen de gangbare manier van bouwen, zonder oog voor bomen en ander groen, en dieren die het groen nodig hebben…..

    Harry Schoch.

Over de auteur

Je bent nu offline