Crisis-website weer onbereikbaar

De speciale website www.crisis.nl waar het Nationaal Crisis Centrum (NCC), een speciale afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken, informatie geeft over de storm is overbelast en daardoor niet meer bereikbaar. Volgens het NCC kan de site maar liefst 10 miljoen hits in 5 minuten aan. Bij de lancering van de site in september vorig jaar waren er ook al problemen met de bereikbaarheid. Woordvoerder Frank van Beers van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties verzekerde toen dat zoiets bij calamiteiten niet zou gebeuren. “Wij hebben voorbereidingen getroffen zodat de site ook onder extreem gebruik in de lucht blijft”, verklaarde Van Beers toen tegenover Webwereld.nl

Rond 20.30 uur was de site weer redelijk bereikbaar.

Leiden januaristorm


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×