Lenferink kan raad niet voorzitten

Omdat hij in allerijl in overleg met politie, ambulance en brandweer noodvoorzieningen moest treffen voor een groot aantal met de trein in Leiden gestrande reizigers, kon burgemeester Henri Lenferink vanavond de vergadering van de gemeenteraad niet voorzitten en moest dit nu overdragen aan Greetje van Gruting.   

Omdat Leiden tijdens de ElCid week ook over veldbedden beschikt bleek het niet moeilijk deze snel op te trommelen en de Drie Octoberhal en de sporthal van de universiteit hiervoor voor overnachting ter beschikking te stellen. Hoeveel gestrande reizigers hier gebruik van zullen gaan maken is nog niet bekend. Velen zullen op alternatieve wijze hun weg wel weer naar huis gevonden heben, nu de storm enigszins in kracht is afgenomen.  

Leiden januaristorm


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×