Tientallen treinreizigers gestrand in Leiden

De storm in de regio heeft ook in de namiddag en avond nog voor veel overlast gezorgd, maar er zijn bij de hulpdiensten geen ernstige incidenten gemeld. Wel moest er afgelopen avond opvang geregeld worden voor enkele honderden treinreizigers die gestrand waren op de stations in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. De meeste reizigers zijn in de loop van de avond met bussen naar hun plaats van bestemming vervoerd. Vanuit Leiden zijn enkele tientallen reizigers voor een overnachting vervoerd naar Den Haag.

Enkele mensen konden terecht bij particulieren die slaapplaatsen aanboden. Vier personen die vanwege het lange wachten medische klachten kregen, hebben medische zorg gehad. Rond half elf in de avond waren alle passagiers van de stations weg.

Advertentie

Leiden januaristorm


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×