Tientallen treinreizigers gestrand in Leiden

De storm in de regio heeft ook in de namiddag en avond nog voor veel overlast gezorgd, maar er zijn bij de hulpdiensten geen ernstige incidenten gemeld. Wel moest er afgelopen avond opvang geregeld worden voor enkele honderden treinreizigers die gestrand waren op de stations in Leiden, Gouda en Alphen aan den Rijn. De meeste reizigers zijn in de loop van de avond met bussen naar hun plaats van bestemming vervoerd. Vanuit Leiden zijn enkele tientallen reizigers voor een overnachting vervoerd naar Den Haag.

Enkele mensen konden terecht bij particulieren die slaapplaatsen aanboden. Vier personen die vanwege het lange wachten medische klachten kregen, hebben medische zorg gehad. Rond half elf in de avond waren alle passagiers van de stations weg.

Leiden januaristorm


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×