VVD-raadslid Paul Laudy werd door D66 gekozen tot de Leidse politicus die in het afgelopen jaar het beste de D66-standpunten onder de aandacht heeft gebracht. Politici van de eigen partij waren uitgesloten voor de verkiezing. (Foto: Chris de Waard).

Paul Laudy is Leids Politicus van het Jaar

VVD-raadslid Paul Laudy is vanavond tijdens de nieuwjaarsborrel van D66 in de bovenzaal van het Koetshuis De Burcht verkozen tot Leids Politicus van het Jaar. Samen met CDA-raadslid Moniek van Sandick en ChristenUnie-raadslid Janine Clement was hij voor deze prijs, die voor de eerste keer door D66 werd uitgereikt, genomineerd.  

In de laudatio van Peter Bootsma werd Paul Laudy geprezen om zijn scherpe debattechniek en felle interrupties, zonder daarbij de inhoud en de persoonlijke waardigheid jegens zijn opponenten uit het oog te verliezen. D66-fractievoorzitter Paul van Meenen overhandigde hem de wisselbeker.  

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×