Paul Laudy is Leids Politicus van het Jaar

6

VVD-raadslid Paul Laudy is vanavond tijdens de nieuwjaarsborrel van D66 in de bovenzaal van het Koetshuis De Burcht verkozen tot Leids Politicus van het Jaar. Samen met CDA-raadslid Moniek van Sandick en ChristenUnie-raadslid Janine Clement was hij voor deze prijs, die voor de eerste keer door D66 werd uitgereikt, genomineerd.  

In de laudatio van Peter Bootsma werd Paul Laudy geprezen om zijn scherpe debattechniek en felle interrupties, zonder daarbij de inhoud en de persoonlijke waardigheid jegens zijn opponenten uit het oog te verliezen. D66-fractievoorzitter Paul van Meenen overhandigde hem de wisselbeker.  

Delen

6 reacties

  1. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Gefeliciteerd Paul, je hebt het verdiend!

    Groetjes,

  2. Mooi initiatief en de winnaar bij deze gefeliciteerd, maar ook D66 die dit sportieve gebaar maakt.

  3. Jan-Jaap de Haan (CDA) op

    Moniek, gefeliciteerd met je nominatie! Paul, gefeliciteerd met de titel. Draag hem met ere.

  4. gerard van hees op

    Ook van mijn kant van harte gefeliciteerd met deze prijs en de andere twee gefeliciteerd met de nominatie. Scherp dat Paul ook aangaf het t-shirt te willen dragen als hij de steun van D66 nodig heeft. Volgend jaar ”herken een sociaal liberaal”?

Over de auteur

Je bent nu offline