Bleijie wil spoed aanpak meeuwenoverlast

CDA-raadslid Joost Bleijie heeft gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering zijn bezorgdheid geuit in de richting van wethouder Streegh over het uitblijven van maatregelen om de meeuwenoverlast in Leiden aan te pakken. Wethouder John Steegh antwoordde hierop dat de winter weliswaar zacht is, maar dat er nog geen redenen zijn om te verwachten dat het broedseizoen nu ook eerder zal aanbreken. Joost Bleijie maande echter tot spoed en was wat ongerust over berichtgeving van de wethouder in de Leidse media.

Steegh bereidt binnen de mogelijkheden die de Flora- en Faunawet hem biedt een samenhangend pakket van maatregelen voor, waarin het inzetten van en valkenier niet voorkomt, maar de eierdipmethode wel.

Leiden meeuwen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×