Subsidieregeling voor een meeuw-proof dak

De gemeente Leiden gaat een nieuwe aanpak ondersteunen in de strijd tegen meeuwenoverlast in de stad. Broeden er meeuwen op het dak van je huis of hebben ze dat in de afgelopen jaren gedaan, dan kom je in aanmerking voor een subsidieregeling.

csm_20151104_FB_-_meeuwwerend_85817f5355Wil je je dak meeuwwerend maken, dan kun je een subsidie tot maximaal 350 euro krijgen. De maatregelen worden uitgevoerd door het door de gemeente aangewezen bedrijf PCF Holland BV te Lelystad. Voor vragen over of een aanvraag van de subsidie mail je naar Mieke Timmer, beleidsmedewerker bij de gemeente Leiden.

Advertentie

Leiden Politiek meeuwen meeuwenoverlast


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×