Debat over Provinciale Statenverkiezingen

Je zou het, als Leidenaar, bijna vergeten, maar op 7 maart worden ook de provinciale verkiezingen gehouden. Om hier meer aandacht aan te geven organiseren de Bestuurskundige Interfacultaire vereniging Leiden (B.I.L.), de Studievereniging voor Politicologen In Leiden (SPIL) en de Stichting Jongeren en Politiek (JeP) een groot verkiezingsdebat. Na een inleiding door Dr. Klaartje Peters zullen vertegenwoordigers van de verschillende partijen met elkaar in debat gaan onder leiding van Sebastiaan van der Lubben. Het debat gaat over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de provincie Zuid-Holland. Na een slotbeschouwing door Prof. Dr. Uri Rosenthal zal er een borrel zijn.

Zuid-Hollandse kandidaat-leden die aan het debat deelnemen zijn Oscar Dijkhoff (GL), Harre van der Nat (SP), Ron Hillebrand (PvdA), Geert Jan Wenneker D66), Andries van Dijk (CU), Martijn de Haas (CDA), Marijke van Dobben de Bruin (VVD) en Ronald Sorensen (Leefbaar Z-H).

Het debat vindt plaats in de bovenzaal van d’Oude Harmonie (Breestraat 16) en staat open voor alle geïnteresseerden. De zaal gaat om 19.45 open en het debat zal om 20.00 uur beginnen. Entree is gratis.

Leiden psverk2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×