Gebied Fiets Fout Fiets Weg uitgebreid

Omdat er binnenkort een aanvang gemaakt zal worden met de nieuwbouw van het ROC en een nieuwe ondergrondse fietsentslling achter het station Leiden Centraal moeten de bsetaande fietsenrekken verplaatst worden naar een terreintje aan de Bargelaan voor het LUMC. Aan de stadszijde van het station zullen nieuwe fietsenrekken worden geplaatst. Ook komen er extra fietsenrekken naast de halfverdiepte fietsenstalling. Voor het hele gebied geldt de regeling ‘Fiets Fout Fiets Weg’. Fietsen die buiten de rekken worden geplaatst kunnen zonder meer worden verwijderd.  

Tegen betaling van 26 euro kan de eigenaar zijn fiets op een andere plek dan weer ophalen. Het College van B & W heeft deze week besloten het restrictiegebied aan de Stadszijde uit te breiden tot aan de Plesmanlaan en aan de zeezijde tot aan de Bargelaan. Mede informatie is te vinden op de gemeentelijke website.

Leiden fietsenrekken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×