Twee arrestaties na schietpartij op Trekvaartplein

De politie heeft gistermiddag twee Leidenaren (van 40 en 41 jaar) aangehouden na een schietpartij op het woonwagenkamp aan het Trekvaartplein. Even na 17.00 uur kreeg de politie de melding dat de twee elkaar met vuurwapens naar het leven stonden. Een lang lopend conflict tussen de mannen vormt waarschijnlijk de aanleiding voor de schietpartij. Eerder die middag was er al een vechtpartij geweest waarbij één van de verdachten een gebroken pink opliep. Ook raakte hij gewond in zijn gezicht.

De twee verdachten zijn ingesloten. De technische recherche van de Politie Hollands Midden heeft op het woonwagenkamp een sporenonderzoek gedaan.

Leiden Trekvaartplein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×