PvdA-bijeenkomst over nieuwe coalitie

Maandagavond organiseert de PvdA een bijeenkomst over het coalitieadvies van de informateurs Breimer en Schultz. De partij zal daar een toelichting geven op de samenstelling van de nieuwe coalitie. “Een coalitie van PvdA, VVD, CDA en GroenLinks voldoet in de ogen van onze fractie aan de wens voor een brede coalitie, echter helaas zonder de door ons gewenste deelname van de ChristenUnie,” zo laat de partij alvast weten. GroenLinks is op uitdrukkelijk verzoek van de PvdA bij de onderhandelingen betrokken. Getalsmatig was die partij niet nodig, omdat ook een coalitie van PvdA, CDA en VVD kan rekenen op een meerderheid in de raad.

De bijeenkomst wordt maandag gehouden in de bovenzaal van Koetshuis de Burcht en begint om 20.00 uur.

Leiden coalitie2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×