Ook 3 October Vereeniging maakt bezwaar tegen aanleg RGL

Naast STOOM en ROVER blijkt er nog een derde partij te zijn die formeel bezwaar heeft gemaakt tegen de aanleg van de RijnGouweLijn door het centrum van Leiden: de 3 October Vereeniging. Bestuurslid Thijs Hemmes licht toe dat het nu nog om een pro forma bezwaar gaat. “Zo nodig zullen we dat omzetten in een officieel bezwaarschrift, maar dat hangt af van de ontwikkelingen.” De 3 October Vereeniging wil zeker weten dat de festiviteiten ook met een RGL door het centrum doorgang kunnen vinden. In een overeenkomst tussen de gemeente en de provincie waren daar afspraken over gemaakt. Bijvoorbeeld over het verwijderen van een deel van de bovenleiding.

De 3 October Vereeniging heeft nog geen inhoudelijke reactie van de provincie ontvangen.

Leiden RijnGouwelijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×