Alles over Leidens Ontzet bij De Ratel

Wie niet kan wachten tot het 3 oktober is, kan zondag opgelucht ademhalen. De eerste bijeenkomst van werkgemeenschap De Ratel staat namelijk helemaal in het teken van Leidens Ontzet. Eric Filemon, bestuurslid van de 3 Octobervereeniging, zal aan de hand van beeldmateriaal ingaan op de geschiedenis van het beleg en ontzet van de Sleutelstad en de mythes en waarheden die 3 oktober omhullen. Ook gaat Filemon in op zaken die nog aan het ontzet herinneren en geeft hij als voorzitter van de Optochtcommissie een kijkje in de keuken van de optocht, die dit jaar het thema “Mens erger je niet” heeft meegekregen.

De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal van Het Volkshuis aan Apothekersdijk 33 en duurt van 10.30 tot 13.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 4 euro, inclusief consumpties.

Leiden 3 Oktober 2008


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×