Voorzitter Ton Geenjaar van het 3 Oktober Gilde (rechts) overhandigde de cheque aan voorzitter Els van Eijck van Heslinga van de 3 October Vereeniging. (Foto's: Chris de Waard).

Natte eerste hutspotmaaltijd op Hooglandse Kerkgracht

Terwijl de regen met bakken naar beneden kwam, hielden de hutspoteters er op de Hooglandse Kerkgracht de stemming goed in. Onder de overdekte eettafels was het prima uit te houden met een portie hutspot met klapstuk en de nodige muzikale omlijsting. Een aparte groep vormden ook dit jaar weer de ondernemers die zijn verenigd in het 3 October Gilde. Zeg maar de businessclub van de 3 October Vereeniging.

Voorafgaand aan de hutspotmaaltijd kwamen zij bij elkaar in Koetshuis de Burcht waar een cheque van 5.000 euro werd overhandigd aan voorzitter Els van Eijck van Heslinga van de 3 October Vereeniging. Geld dat bestemd is voor de lichtjes tijdens de taptoe.

Leiden 3 Oktober 2008


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×