Dode man blijkt te zijn vermoord

De man die afgelopen donderdagmiddag dood werd aangetroffen in een woning aan de Oppenheimstraat in Leiden is vermoord. De politie had al aanwijzingen dat hij door een misdrijf om het leven gekomen was en dat is nu ook gebleken uit de sectie. Het gaat om de 69-jarige bewoner van het pand. De politie werkt sinds donderdag met een team van 30 rechercheurs aan de zaak. Inmiddels is er een buurt- en een passantenonderzoek gehouden. Ook is er technisch onderzoek verricht in en om de woning. Over het motief tast de politie nog in het duister.

De politie roept de hulp in van getuigen die op donderdag 18 december of in de dagen daarvoor iets bijzonders hebben gezien in de Oppenheimstraat of in de omgeving daarvan. Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar mogelijk toch informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Leiden op telefoonnummer 0900-8844. Uiteraard kan dit ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem (MMA), via 0800-7000. De politie benadrukt dat alle informatie bruikbaar kan zijn, ook al lijkt het misschien niet belangrijk.

Leiden Moord Oppenheimstraat


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×