Getuigen gezocht van moord in de Oppenheimstraat

Morgen zal de politie een stoepbord, met de oproep om getuigen, plaatsen in de Oppenheimstraat. Hier werd op donderdag 18 december het levenloze lichaam van een 69-jarige man aangetroffen. Onderzoek wees uit, dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Hoewel de politie al met veel mensen heeft gesproken, hoopt men, dat er nog meer getuigen zijn, die belangrijke informatie voor het onderzoek kunnen hebben. Het bord blijft een week staan. Personen, die denken meer informatie te kunnen geven, worden verzocht contact op nemen met de recherche van Leiden op telefoonnummer 0900-8844. Uiteraard kan dit ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Advertentie

Leiden Moord Oppenheimstraat


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×