Deelneemsters van de LadiesWalk in de Leidse Waag, foto: PR.

Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk groot succes

Afgelopen zondag vond in Leiden de eerste Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk plaats, een wandeling speciaal voor vrouwen. Waterpoloster Mieke Cabout loste in de Waag het startschot voor de wandeling over 10 en 20 kilometer, waaraan zo’n 600 vrouwen deelnamen. In de ochtend zat het weer niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Ongeveer tweederde van de deelneemsters koos voor de kortere stadsroute; de langere route voerde ook door Warmond en langs de Kaag. Na afloop keerden de deelneemsters terug naar de Waag, vol lof over de stad, de omgeving en over de organisatie. Vanwege het grote succes is de organisatie, ProKwadraat-Groepswijzer.nl, vast van plan om volgend jaar de tweede LadiesWalk te houden

Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan het goede doel van de wandeling de stichting Amazones.

Meer info: www.ladieswalk.nl.

Leiden Nieuws ladieswalk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×