CDA wil coffeeshop New Times direct sluiten

Als het aan het CDA in Leiden ligt, gaat de gemeente direct over tot sluiting van coffeeshop New Times in de Beschuitsteeg. Raadslid Abraham Flippo heeft dat namens zijn fractie geschreven aan het College van B&W. “Er dient nu direct handhavend opgetreden te worden en dat moet leiden tot de onmiddellijke beĆ«indiging van de handel in softdrugs in genoemd pand,” aldus Flippo die er ook op wijst dat in het coalitieakkoord, waar ook het CDA voor tekende, is afgesproken om het aantal coffeeshops in Leiden terug te brengen van 12 naar 8.

De gemeente moet binnen zes weken een nieuw besluit nemen over de legalisering van de coffeeshop in de Beschuitsteeg.

Leiden Nieuws Coffeeshop


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×