PvdA wil duidelijkheid over verbouwing Stevensbloem

De PvdA vraagt het college om duidelijkheid over de verbouwing van de Stevensbloem. Er is al enige tijd onduidelijkheid over de voortgang. Omdat de PvdA begrepen had dat de eigenaar van het winkelcentrum de verbouwing wilde uitstellen vanwege problemen met de gemeente, werd er een handtekeningenactie georganiseerd. Bij het overhandigen van de handtekeningen aan de directeur van eigenaar Urban Interest, gaf deze aan dat het overleg met het college over de bouwplannen, wat hem betreft gewoon door kon gaan.

De PvdA wil nu meer duidelijkheid van burgemeester en wethouders en stelt hen een aantal schriftelijke vragen. Zo wil de partij weten of het overleg tussen de gemeente en eigenaar van de Stevensbloem over de uitvoering van de verbouwing inmiddels weer geopend is en of het college ervoor kan zorgen dat de verbouwing start, zodra het bestemmingsplan vastgesteld is. Ook vraagt de partij zich af of de verbouwing voor het college nog altijd urgent is.

Leiden Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×