Trekvaartplein krijgt tijdelijk buurthuis

De commissie Ruimte van de gemeente Leiden staat unaniem achter het bestemmingsplan voor het Trekvaartplein. SP-raadslid Louk Rademaker is blij dat nu eindelijk begonnen kan worden met de herinrichting van het woonwagenkamp. “Het enige discussiepunt was het buurthuis, omdat de plannen daarvoor nog niet rond zijn. Burgemeester Lenferink heeft nu beloofd dat er een tijdelijke voorziening komt, voordat de sloop van het huidige buurthuis De Rolleman later dit jaar begint”.

Voor het nieuwe buurtcentrum zijn de financiën nog niet rond. Rademaker: “We hebben nu de duidelijkheid dat het Trekvaartplein nooit zonder buurthuis zal zitten. Dat is goed nieuws voor de bewoners. Laten we dan nu snel beginnen met de herinrichting.”

Advertentie

Leiden Trekvaartplein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×