Foto: RAP.

ROC gebouw gevisualiseerd bij RAP

In het RAP architectuurcentrum zijn tot en met 18 april ontwerptekeningen, foto’s en maquettes te zien van het nieuwe ROC gebouw vlakbij Station Lammenschans. Met een lengte van ruim 200 meter, een hoogte van 46 meter en een vloeroppervlakte van 56.000 m2, zal het ROC Leiden één van de grootste schoolcomplexen van heel Nederland worden. Duizenden leerlingen en honderden medewerkers van ROC Leiden en VMBO Da Vinci worden er gevestigd. Daarnaast worden in hetzelfde gebouw een sportcentrum, supermarkt, restaurant, bank, en een parkeergarage ondergebracht, die tevens als leerwerkbedrijven zullen functioneren. Meer info en openingstijden: www.rapsite.nl

Leiden ROC locaties


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×