Sluitende begroting Glazen Huis

Leiden dat zich kandidaat-gesteld heeft voor de komst van het Glazen Huis, kan een sluitende begroting aanleveren. Om in aanmerking te komen voor dit liefdadigheidsinitiatief ten behoeve van het Rode Kruis, moest 3FM uiterlijk gisteren een ‘Bidbook’ hebben ontvangen. Dit is samengesteld door Leiden Marketing. Eén van de voorwaarden van het ‘Bidbook’, is dat de organiserende gemeente genoeg geld beschikbaar kan stellen. De gemeente heeft op verzoek van Leiden Marketing toegezegd maximaal €95.000 te willen betalen. Dankzij die toezegging kon de begroting sluitend worden gemaakt. Als vaststaat dat het Glazen Huis echt naar Leiden komt, kunnen sponsors worden gezocht. Er lijkt onder maatschappelijke organisaties en bedrijven veel bereidheid tot sponsoring te zijn.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×