Groot onderhoud Waddingerbrug bij Haagweg

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 2 oktober voert de provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de Waddingerbrug op de Haagweg. Doorgaand verkeer kan tijdens de werkzaamheden de brug blijven gebruiken. Wel moeten weggebruikers rekening houden met enige hinder. Tijdens de werkzaamheden wordt onder meer het asfalt op de hoofdrijbaan vernieuwd. Ook het fietspad krijgt nieuw asfalt. Daarnaast pakt de Provincie slijtplekken op het stalen brugdek aan. Vijf jaar geleden werd de brug ook al onder handen genomen.

Verkeersregelaars
Om het werk te kunnen uitvoeren, wordt de brug gedeeltelijk afgesloten. Verkeer in tegengestelde richtingen wordt om beurten over de brug heen geleid. Tijdens de ochtend- en avondspits zet de provincie verkeersregelaars in om de doorstroming zo goed mogelijk te regelen.

Advertentie

Leiden waddingerbrug


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×