Ere-voorzitter Henri Lenferink verrichtte vrijdag de opening van het Service Center waar iedereen vanaf nu terecht kan voor alles wat met Leidens Ontzet te maken heeft. (Video: www.IloveLeiden.com, Foto's: Emile van Aelst / www.leideseglibber.nl).

3 October Vereeniging opent Service Center

Sinds vrijdagmiddag heeft de 3 October Vereeniging een heus Service Center. Aan de Breestraat 117 kunnen (potentiële) leden terecht voor allerlei zaken die met de 3 oktoberviering te maken hebben. Mensen die nog geen lid zijn kunnen dat worden of een cadeaubon kopen om iemand anders lid te maken. Ook zijn er tegenwoordig gezinslidmaatschappen en lidmaatschappen voor het leven. In het Service Center worden ook allerlei 3 October attributen verkocht, zoals Bledderdrooghouders, haringwanten en broodslopen. Burgemeester en ere-voorzitter van de 3 October Vereeniging opende het Service Center.

De tijdelijke huisvesting van de 3 October Vereeniging werd mogelijk doordat de Leidse kunstschilder Willem van Scheijndel een deel van het pand beschikbaar stelde. Het Service Center wordt bemenst door commissarissen van de vereniging en leerlingen van het Wellant College in Oegstgeest. Het Service Center is van zaterdag 11 september tot 1 oktober: elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 11.00-17.00 uur.

Cultuur Leiden 3 Oktober 2010


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×